Heldere en transparante aanpak

Wij streven naar duurzame relatie met onze cliƫnten. Vandaar dat u van ons een heldere communicatie en transparante aanpak mag verwachten. U moet zich comfortabel voelen bij de wijze waarop uw vermogen wordt beheerd.

Maak Kennis Met Ons

Voor wie?

Ongeacht waar uw vermogen vandaan komt, kan ER Capital u advies geven over het beleggen van uw vermogen. ER Capital biedt diensten aan voor klanten met een vermogen vanaf € 100.00,-

Wij kunnen u helpen bij de volgende doelstellingen:


Inkomen

Als u op zoek bent naar extra inkomen uit uw vermogen naast uw huidige inkomen, of als u zelfs volledig wilt leven van uw vermogen, is dit voor u de best optie. Door middel van dividend intensieve portefeuilles, maken wij het mogelijk voor u om een maandelijks inkomen uit uw portefeuille te genieten.


Vermogensbehoud

Door inflatie en de vermogensrendementsheffing wordt uw vermogen over tijd minder waard. Met vermogensbehoud streeft ER Capital ernaar het risico dat uw vermogen loopt zo laag mogelijk te houden en ondertussen toch op inflatie en vermogensrendementsheffing vooruit te blijven lopen.


Vermogensgroei

Als u een lange beleggingshorizon hebt en er naar streef om in te toekomst inkomen uit uw vermogen te genieten, is vermogensgroei voor u de best optie. Door een wat agressiever ingestelde portefeuille wordt er gestreefd naar een hoger lange termijn rendement. Hierdoor heeft u in de toekomst een groter vermogen om inkomsten uit te onttrekken.