Heldere en transparante aanpak

Wij streven naar duurzame relatie met onze cliƫnten. Vandaar dat u van ons een heldere communicatie en transparante aanpak mag verwachten. U moet zich comfortabel voelen bij de wijze waarop uw vermogen wordt beheerd.

Maak Kennis Met Ons

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn onafhankelijk

Veel banken en institutionele beleggers bieden naast vermogensbeheer ook veel eigen fondsen aan. Hierdoor ontstaan belangenverstrengelingen. Deze banken en instituties zijn namelijk vaak geneigd het vermogen van klanten in eigen fondsen te stoppen, zodat zij naast de beheer fee van vermogensbeheer ook inkomsten krijgen uit de kosten die verbonden zijn aan de eigen beleggingsfondsen. Hierdoor ontstaat vaak een niet-optimale belegging van uw vermogen. Bij ER Capital zal uw vermogen nooit in eigen fondsen worden gestopt, deze biedt ER Capital namelijk helemaal niet aan. Zo zijn wij in staat uw vermogen altijd optimaal en onafhankelijk te beleggen.


Wij beleggen in individuele titels

Waar veel vermogensbeheerders tegenwoordig uitsluiten in index trackers beleggen, beleggen wij nog steeds in individuele titels. Hierdoor zitten wij niet vast aan een vast risico en rendement, maar zijn wij in staat zelf onze portefeuille samen te stellen en dus precies het risico te managen. Hiernaast zorgen fondsen voor dubbele kosten, zowel op fondsniveau als op beheerniveau. Ook dit is bij ons niet het geval, u betaalt alleen voor het beheer van uw vermogen.


Wij monitoren uw volledige vermogen.

Als u naast uw vermogen bij ER Capital ook nog elders vermogen hebt staan, biedt ER Capital u vermogensmonitoring aan. Dit betekent dat wij inzicht krijgen in uw totale vermogen en u zo een second opinion kunnen bieden over uw vermogen dat u bij een andere beheerder ondergebracht hebt.


ER Capital biedt meer dan vermogensbeheer

Naast een vermogensbeheer tak doet ER Capital ook zaken op het gebied van vastgoed en corporate finance. Dit betekent dat wij meerdere specialisten in huis hebben op verschillende gebieden. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk met verschillende blikken een situatie beoordelen.